Topkwaliteit voor een zachte prijs

Niets is zo persoonlijk als het interieur van je huis. Jouw huis vertelt wie je bent, waar je voor staat en van houdt. Vloeren en wanden vormen de basis waarop jij je sfeer kunt bepalen. Daarbij draait het om smaak, beleving, lef. Maar zeker ook om prijs. Een ding is zeker; het resultaat moet altijd mooier worden dan het was. Dat is precies waar Kalysta voor staat. Vloeren en wanden die je huis mooi maken, voor een aantrekkelijke prijs.

Net zoals jij, stelt Kalysta de hoogste eisen aan haar producten. We bieden een ruime keuze aan tegels, laminaat en SPC-vloeren die jouw huis mooier maken en aansluiten op jouw wensen. Laat je adviseren door de specialisten bij één van de Kalysta verkooppunten.

VERKOOPPUNTEN

Tegels

Tegels
Tegels van Kalysta zijn zorgvuldig geselecteerd op kleur, maat en materiaal, maar ook op sfeer en beleving en hebben precies de uitstraling die je interieur helemaal compleet maakt.
Naar Collectie

Laminaat

Laminaat
Als alternatief op een echte houten vloer is Kalysta laminaat een goede, duurzame keus. Kalysta laminaat heeft een natuurlijke warme uitstraling en is leverbaar in 12 verschillende dessins. Ook in 2 varianten visgraat verkrijgbaar.
Naar Collectie

SPC-Vloeren

SPC-Vloeren
Kalysta SPC-vloeren zijn stabiel, watervast en antislip. Daardoor is SPC uitermate geschikt voor warme en natte ruimtes. Ideaal bij gebruik van vloerverwarming en grote oppervlakten.
Naar Collectie

Stalen deuren en kozijnen

Stalen deuren en kozijnen
Binnenkort in onze collectie: Stalen deuren en kozijnen die elke ruimte een eigentijdse uitstraling geven.
Naar Collectie