Kalysta: bijzonder mooi

Kalysta is trendsetter in wand- en vloertegels.

De tegels van dit merk hebben precies de uitstraling die uw interieur compleet maakt. Dat komt doordat wij samenwerken met trendwatchers, die deze tegels zorgvuldig hebben geselecteerd op kleur, maat en materiaal, maar ook op emotie, sfeer en beleving. Het resultaat? Een collectie wand- en vloertegels die feilloos aansluit bij uw thuisgevoel. Deze bijzonder mooie puzzel heet Kalysta en is er voor iedereen die zich hierin herkent.

Kalysta besteedt veel aandacht aan kwaliteit, uitstraling en gebruiksgemak van tegels. Deze drie basiselementen zijn dan ook tot in perfectie doorgevoerd.

Kwaliteit

Kalysta tegels kunnen wel wat hebben. Dat vinden we belangrijk, want in een huis moet natuurlijk wel geleefd worden. Iedere Kalysta tegel is gebakken met een volledige gekleurde massa en is daarom door en door gekleurd. Dus mocht er een beschadiging optreden, dan zal dit qua kleur nauwelijks zichtbaar zijn. De wateropname van Kalysta tegels is minder dan 0,5%, dus morsen is niet erg. Als er vloeistof op de tegels valt, is de kans op vlekken nihil. De wand- en vloertegels van Kalysta zijn hard gebakken volgens een uitgebalanceerd procedé. Dat maakt ze zeer slijtvast, dus kunnen ze decennialang mee. U wilt er tenslotte lang van kunnen genieten.

Uitstraling

De tegels van Kalysta hebben de eigentijdse uitstraling die past binnen de persoonlijke, trendy interieurs van nu. Ze zijn er niet alleen in verschillende kleuren en materialen, maar ook in alle maten. Want ook de maat van de tegels is heel bepalend voor de sfeer van uw interieur. Daarom is Kalysta verkrijgbaar in grote maten, maar ook in stroken van meer dan een meter. Maak een vloer af met bijpassende plinten van Kalysta.

Iedere Kalysta tegel heeft een uniek patroon. De houtmotiefstroken zijn nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Kalysta zorgt voor de sfeer en uitstraling van echt hout, gecombineerd met het gemak van de tegel.

Gemak

Uren boenen is niet meer van deze tijd. Daarom is iedere Kalysta tegel makkelijk schoon te houden, wat bijdraagt aan optimale hygiëne. En omdat wooncomfort steeds vaker synoniem is voor vloerverwarming, hebben Kalysta tegels een hoge warmtegeleiding, waardoor vloerverwarming uitstekend werkt. Zo vormen vloerverwarming en Kalysta tegels het beste duo voor behaaglijk wonen. Samen dragen ze bij aan ontspannen leefcomfort in keuken, woonkamer en badkamer.

Verschillende series van Kalysta zijn ook vorstvrij, dus geschikt voor binnen- en buitengebruik. Dat past goed bij de trend om de stijl van uw interieur over te laten vloeien in de tuin en vice versa. Binnen wordt buiten, buiten wordt binnen. Gebruik onder een overkapping in de tuin bijvoorbeeld dezelfde tegels als binnen voor een stijlvol effect.

De serie Kalysta Pirenei springt eruit qua gebruiksgemak. Deze tegels kunnen perfect gelegd worden zonder lijm of cement! Door deze manier van leggen wordt het tegelen goedkoper, flexibeler en gaat het sneller.

Kalysta. Een resumé.

Bijzonder mooi, dus. Maar het is meer dan bijzonder mooi alleen. Ook bijzonder handig en bijzonder duurzaam.

Dus tegels die wel wat kunnen hebben. Tegels met een eigentijdse uitstraling die passen binnen de trendy interieurs van nu. Bovendien onderhoudsvrij en uitermate geschikt voor vloerverwarming. Ook zijn diverse Kalysta series vorstbestendig en kunnen ze hierdoor zowel binnen als buiten worden gelegd. Bijzonder? Wij vinden van wel. Daarom zijn wij ook trots. Trots op onze mooie series tegels. Een uitzonderlijke collectie tegels, die alle een eigen stijl vertegenwoordigen en uniek zijn in hun soort. Dan vinden wij wel dat het ons past de tegels te noemen naar imponerende, robuuste bergketens.

Bekijk onze tegelseries

 • Kalysta Carpazi
  Uitersten komen samen en vormen één geheel. Dát is wat Kalysta Carpazi kenmerkt.
  Bekijk details
 • Kalysta Himalaya
  Dit ultieme gevoel van vrijheid vindt u bij onze serie Kalysta Himalaya. Heldere, diepe kleuren zetten de toon.
  Bekijk details
 • Kalysta Rocciose
  Een prachtige samensmelting tussen zachte hemelse kleuren en volle aardetinten. Dát is de serie Rocciose.
  Bekijk details
 • Kalysta Pirenei
  Prachtig en indrukwekkend hoeven niet ver weg te liggen. Dat is wat de serie Pyrenei onmiskenbaar duidelijk maakt.
  Bekijk details
 • Kalysta Giura
  Het licht is er schitterend, waardoor kleuren het best tot hun recht komen. Net als bij onze serie Kalysta Giura: kleurrijk en helder.
  Bekijk details
 • Informatie over tegels
  De exclusieve tegelseries geven uw interieur een stijlvolle uitstraling, elk op hun eigen manier. Iedere serie heeft zijn eigen DNA qua kleur en motief.
  Bekijk details