Kalysta is trendsetter in wand- en vloertegels.

Kalysta besteedt veel aandacht aan kwaliteit, uitstraling en gebruiksgemak van tegels. Deze drie basiselementen zijn dan ook tot in perfectie doorgevoerd.

De tegels van dit merk hebben precies de uitstraling die uw interieur compleet maakt. Dat komt doordat wij samenwerken met trendwatchers, die deze tegels zorgvuldig hebben geselecteerd op kleur, maat en materiaal, maar ook op emotie, sfeer en beleving. Het resultaat? Een collectie wand- en vloertegels die feilloos aansluit bij uw thuisgevoel. Deze bijzonder mooie puzzel heet Kalysta en is er voor iedereen die zich hierin herkent.

De vijf bijzondere series van Kalysta

Ieder mens is anders. Uw interieur weerspiegelt uw eigen, unieke persoonlijkheid. 

Kalysta speelt hierop in met vijf verschillende, trendy series: Himalaya, Pirenei, Rocciose, Giura en Carpazi. Deze exclusieve tegelseries geven uw interieur een stijlvolle uitstraling, elk op hun eigen manier. Iedere serie heeft haar eigen DNA qua kleur en motief. Ze zijn allemaal anders, maar de basis is de schoonheid van het materiaal. Kalysta, bijzonder mooi.

 • Kalysta Carpazi
  Uitersten komen samen en vormen één geheel. Dát is wat Kalysta Carpazi kenmerkt.
  Bekijk details
 • Kalysta Himalaya
  Dit ultieme gevoel van vrijheid vindt u bij onze serie Kalysta Himalaya. Heldere, diepe kleuren zetten de toon.
  Bekijk details
 • Kalysta Rocciose
  Een prachtige samensmelting tussen zachte hemelse kleuren en volle aardetinten. Dát is de serie Rocciose.
  Bekijk details
 • Kalysta Pirenei
  Prachtig en indrukwekkend hoeven niet ver weg te liggen. Dat is wat de serie Pyrenei onmiskenbaar duidelijk maakt.
  Bekijk details
 • Kalysta Giura
  Het licht is er schitterend, waardoor kleuren het best tot hun recht komen. Net als bij onze serie Kalysta Giura: kleurrijk en helder.
  Bekijk details

Kalysta en de verschillende maten

Niet alleen het soort tegel bepaalt de uitstraling, maar ook het formaat. Kalysta tegels zijn daarom verkrijgbaar in veel verschillende maten en uitvoeringen. 

Zo kunt u eindeloos variëren: kleine ruimtes optisch groter maken met het juiste formaat tegels, spelen met kleurschakeringen, langwerpige tegels met een houtkleur gebruiken voor een ‘houten vloer’. Alles naar uw wens. Om het geheel stijlvol af te maken, zijn er ook plinten en stroken verkrijgbaar met hetzelfde uiterlijk als uw tegel.